www.premiademar.cat
Informaciˇ publicada el 24 de setembre de 2015

Aquests diners s’han recollit grÓcies a la campanya Km solidaris

La iniciativa Km solidaris que va engegar el grup dels Gafarruns de PremiÓ de Mar a principis d’any ha tornat a donar els seus fruits. L’associaciˇ esportiva ha lliurat aquest migdia la quantitat de 450 euros a la Taula per a la Inclusiˇ Social, formada per CÓritas de les Parr˛quies de Sant Crist˛fol i Santa Maria, Creu Roja i l’EsglÚsia EvangŔlica.

Aquesta quantitat de diners s’ha pogut recollir grÓcies a la colĚlaboraciˇ de 15 empreses del Maresme que van apadrinar els corredors de l’associaciˇ Gafarruns que participaven a la Cursa d'Estiu. Per cada un dels quil˛metres que completava cada Gafarrun corrent, l’empresa que l’apadrinava lliurava 3 euros. AixÝ, els atletes que van acabar la cursa de 10 quil˛metres de recorregut van aconseguir 30 euros del seu padrÝ. La participaciˇ solidÓria de tots els padrins van permetre sumar la quantitat final de 450 euros.

Els Gafarruns han lliurat els diners recollits  a les entitats que formen la Taula d'Inclusiˇ Social, en un acte que tambÚ ha comptat amb l'assistŔncia de l'alcalde, Miquel Buch, la regidora de Serveis Socials, Imma Morales, i el regidor d'Esports, Jordi TomÓs. 

Les 15 empreses que han colĚlaborat en aquesta segona ediciˇ de la campanya Km solidaris han estat Vapor Vell Lllibres;  Patatas Fava; Laboratori Dental Inari; Pastisseria l’Atmetlla; Punt Dental; Grup Carbˇ; Flors La Ginesta; LluÝs Soriano Selecciˇ IbŔrics; Joieria Anna & Faure; Fusteria An-Ber; Oreka Global Market; Bar Marina; JJ Calcas; Bradol Motor Oil i Cal MamÓ.

La propera acciˇ prevista dins la iniciativa dels Km solidaris serÓ la Marina Trail Proide que se celebrarÓ a principis de l'any vinent. 

Lliurament diners Gafarruns