Iniciativa Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA-E) 2012-2015
Article del mes del grup municipal Iniciativa Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa(ICV-EUiA-E) 2012-2015
 • La Coaliciķ ICV-EUiA som un grup de gent amb idees progressistes que confrontem l´elitisme de les polítiques de CiU i del PSC.
  Volem que mai més (mai més!) tornin a quedar sense gastar els diners destinats a serveis socials com ha passat a Premiā. Volem que les escoles públiques tinguin poder. Volem un munt de coses maques que podem aconseguir des de l´espurna del somriure rebel.
  Venim de lluny i anem més lluny encara. En els darrers anys, l´Alfons Barreras i el Moi Sevillano han defensat les nostres idees al Ple municipal.
  Han nedat contracorrent, perō amb determinaciķ, i han aconseguit fites de les quals ens sentim orgullos@s, com ara el Pla d´ajut a les escoles públiques.
  Grācies Alfons.
  Grācies Moi.
  Per la dedicaciķ que heu tingut aquests anys. Per la vostra forįa.
  Sabeu que comptem amb la vostra experičncia per continuar lluitant.
  Ara, preparem les properes eleccions municipals amb ilˇlusiķ i ens presentem amb una llista feminitzada i feminista; honesta, plena de gent treballadora i implicada.
  No ens interessa la defensa d´unes sigles, sinķ la defensa d´una manera de veure el mķn basada en la justícia social.
  Hem treballat per fer possible una candidatura unitāria d´esquerres, guanyadora. L´hem intentat consolidar i no ha estat possible, perō continua sent la nostra aposta: sumar per guanyar. Continua sent la nostra prioritat: treballar per a la cohesiķ de l´esquerra.
  Som una agrupaciķ senzilla i transparent. Ens agrada mullar-nos i treballar en qualsevol espai que serveixi per millorar la vida de la gent. Si ets de les persones que també es mullen, segur que ens creuarem en el camí! Perquč Som Lluita.

^