Registre Ciutadā

El Registre Ciutadā es crea per a fomentar la informaciķ i la participaciķ de la ciutadania en el municipi.

.

Quč és el Registre Ciutadā?

És una base de dades on es poden inscriure totes les persones actives i interessades en participar en qualsevol āmbit del municipi. Les persones inscrites en el Registre Ciutadā rebran informaciķ de les iniciatives de participaciķ que s´impulsin des de l´Ajuntament: processos de participaciķ, fōrums ciutadans, consells consultius, consultes, voluntariat, etc.

Per cončixer més sobre aquestes i altres vies de participaciķ entra a l´apartat Govern Obert o descarrega´t la Guia Fācil per a la Participaciķ.

.

Qui s´hi pot apuntar?

Tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que tinguin relaciķ i interčs en contribuir a Premiā de Mar.

.

Com apuntar-se? Canviar les dades de contacte? O donar-se de baixa?

Per inscriure´s cal omplir el formulari online del Registre Ciutadā o bé descarregar-te´l i portar-lo a l´Oficina d´Atenciķ Ciutadana (OAC) de l´Ajuntament.

Per modificar o donar de baixa les dades d´aquest Registre, només haurās d´enviar un correu electrōnic a participacio@premiademar.cat.

Cada quatre anys l´Ajuntament farā una actualitzaciķ de les dades per regularitzar la informaciķ del Registre. Es donaran de baixa les persones que no responguin a aquesta peticiķ.

.

Quč he de fer un cop m´he inscrit?

Un cop inscrits en el Registre, rebreu la Guia Fācil de participaciķ on s´explica, en un llenguatge senzill, els canals de participaciķ que pots trobar també al Reglament de Govern Obert i Participaciķ Ciutadana. Alhora t´informarem de qualsevol iniciativa que es prevegi iniciar i d´altres informacions que puguin ser del seu interčs.

.

Formulari Registre Ciutadā
^