Escut de Premià de Mar
Va ser alcalde fins el 13 de desembre de 2017
Informació regidors (2015-2019)
 

Biografia

Miquel Buch, casat i pare de tres fills, va néixer a Premià de Mar el 3 d´agost de 1975, ciutat que l´ha vist créixer i a on ja de ben jove va col·laborar activament amb diverses entitats de la vila, alhora que començava a treballar en una empresa de gestió familiar.

El 1996 va iniciar la seva militància a la Joventut Nacionalista de Catalunya i a Convergència Democràtica. El 2000 es va estrenar a l´Ajuntament i durant gairebé quatre anys va exercir de regidor a l´oposició.  El 2003 va assumir la 4a tinença d'alcaldia de l'Àrea de Serveis a la Persona i les regidories d´Esports i de Gent Gran.

El febrer de 2007 va assumir l'alcaldia de Premià de Mar, responsabilitat que ha anat renovant fins el dia d´avui. Va ser diputat a la Diputació de Barcelona i President del Fòrum de Joves Regidors de l´Associació Catalana de Municipis (ACM) i Comarques.

Actualment és president de l´Associació Catalana de Municipis i del Consell de Governs Locals de Catalunya. També és vice-president de l’Associació de Municipis per la Independència.