Escut de Premià de Mar
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) 2012-2015
15 SETEMBRE 2014
 • A Catalunya, l´inici del curs polític el marca la Diada Nacional. El PSC hi va assistir, com ho ha fet sempre, amb la voluntat de posar tots els seus esforços per fer que el diàleg, la negociació i el pacte siguin finalment els que dominin l´escena política catalana en lloc del xoc de trens, tan buscat per alguns, que no ens portaria enlloc.

  El pròxim 20 de setembre serà per als socialistes de Premià de Mar una data important. Aquest dia, iniciem el camí cap a les pròximes eleccions municipals. Hem fet molta feina des del govern amb rigor i serietat. No podia ser de cap altra manera com a veïns que som de Premià i com a ciutadans que estimen i ens preocupem pel nostre poble. Ara tenim, de nou, un projecte sòlid, basat en la gestió eficient i de caràcter marcadament social, amb un model de ciutat més sostenible, més endreçat i més habitable. Ara, en aquest nou curs polític, explicarem el nostre projecte social de ciutat.

  El nostre projecte social de ciutat també implica apropar l´Ajuntament al conjunt dels premianencs. La participació, l´accessibilitat a la informació i en especial la transparència són assignatures en les quals hem treballat i avançat molt, però on encara queda feina a fer.

  En aquest sentit, tots els veïns i veïnes de Premià estem cridats a participar en la consulta ciutadana per decidir el futur de Can Sanpere. Aquesta decisió és de vital importància, ja que marcarà de manera decisiva el futur dels pressupostos municipals i per tant de les inversions i polítiques a realitzar.

  Dos grans reptes afrontarem també des de la política local: 1) El deute de la Generalitat amb l´Ajuntament i 2) els devastadors efectes que tindrà i ja està tenint la LRASAL.

  Els ajuntaments són l´administració més propera a la ciutadania. És la institució que ha de fer front a més demandes. No és admissible que el deute de més de 500.000 € que ens deu la Generalitat i els vergonyosos interessos del PP debilitin i acabin fent dels ajuntaments una mera comparsa sense rellevància ni capacitat resolutiva.

  Els socialistes portem al nostre ADN el municipalisme, i lluitarem fins al final en la defensa dels drets socials, dels serveis públics i en la defensa i reconeixement del treballador públic.

  El nostre projecte de ciutat social també significarà una feina dura per trobar inversors que creguin en el nostre municipi i que vulguin generar activitat econòmica. Perquè això passi, és necessari un gran lideratge polític i social. A Premià de Mar 2.522 treballadors i treballadores en situació d´atur es mereixen tot el nostre compromís.

  També és moment de fer balanç, de revisar tot el que s´ha fet: totes les decisions que s´han pres, allò que cal mantenir i allò que requereix canvis profunds.

  Així ho farem, des del compromís, la responsabilitat, la gestió rigorosa i la lleialtat institucional que sempre ens ha caracteritzat envers els nostres veïns i veïnes.