CIU | El nostre camí
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Convergència i Unió (CiU) 2012-2015
11 JULIOL 2014
  • L´arribada de l´estiu és un bon moment per fer balanç del que portem d´any i valorar com convé afrontar el segon semestre. Arribem a aquest punt constatant que des de l´Ajuntament s´estan dedicant molts esforços a donar prioritat a les veritables necessitats del poble i a posar especial  èmfasi en tot allò relacionat amb els  ajuts socials, el suport a les persones aturades, la promoció del comerç local, l´emprenedoria i les escoles. 

    Una de les accions més recents ha estat el pla de xoc de 400.000 € que hem destinat a les escoles i als alumnes de Premià de Mar durant aquest estiu i el proper curs 2014-2015. D´aquesta manera, podem garantir a través d'un menjador d´estiu que els infants amb risc d´exclusió social rebin un àpat diari amb els nutrients i aliments necessaris; també farem possible que les escoles rebin una ajuda per als llibres que necessiten; es facilitarà el transport als estudiants que s´hagin de desplaçar per poder assistir a classe i tinguin dificultats per fer front a aquesta despesa; i es podran portar a terme aquelles obres o treballs necessaris per millorar les infraestructures de tots els centres escolars.

    En altres àmbits també hem aconseguit fites importants, com ara el fet que al llarg d´aquest 2014 més de 50 de persones aturades hauran pogut treballar de manera temporal fent diverses tasques a l´Ajuntament. O les diferents accions que s´estan portant a terme amb èxit per incentivar el comerç del nostre poble i que contemplen des de la formació o orientació especialitzada pels professionals i treballadors del sector fins a l´organització d´activitats per promoure els comerços del poble com ara la recent Shopping Night, que s´ha fet per segon any consecutiu o el Christmas Shopping Day.

    Tot plegat forma part dels diversos objectius que des de l´equip de govern considerem prioritaris i pels quals sempre hem apostat amb fermesa i en alguns casos ens hauria agradat trobar més complicitat amb la resta de grups que formen el consistori. Perquè quan es tracta de qüestions tan prioritàries, que toquen tant de prop les persones, el més important és sumar i treballar plegats, fugint de partidismes i de discursos sovint demagògics.

    Estem convençuts que el rigor i la responsabilitat són l´essència de la feina ben feta i l´equip de Convergència i Unió de Premià de Mar sempre hem procurat seguir aquest camí. El nostre full de ruta, del qual no ens desviem però que alhora anem actualitzant segons les necessitats o mancances de cada moment, se centra a prioritzar l´atenció en els premianencs i la nostra voluntat és continuar per aquest camí. Per això seguirem apostant pels serveis socials, l´ensenyament, la lluita contra l'atur i la promoció del nostre comerç. Quatre puntals que cal refermar al màxim i als quals hem de dedicar tots els esforços possibles.

^