CIU | Més serveis, més inversió i impostos congelats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) 2015-2019
22 DESEMBRE 2016
 • El 30 de novembre aprovàvem el pressupost per al proper any. Un pressupost que demostra que el 2017 serà un any caracteritzat per una forta expansió inversora, fruit de l´esforç dels darrers anys per aconseguir una bona situació econòmica de les arques municipals.

  La quantitat prevista per a inversions és de 7,6 M€ (xifra  resultant de sumar la xifra prevista per al 2017 i el romanent del 2016), una quantitat molt superior a les que hem tingut fins ara que permetrà que l´Ajuntament pugui dur a terme més de 40 actuacions de millora en urbanisme i equipaments. 

  Alhora, la prestació de serveis s´incrementa en 780.000 €. En aquest sentit, cal destacar que bona part d´aquest increment es destinarà als Serveis Socials, que augmenta el seu pressupost en un 30%,  i els Serveis educatius, que ho fa en un 28%.

  Una altra de les novetats d´aquest pressupost ha estat el procés participatiu perquè la ciutadania decidís en què volia invertir 200.000 €. A banda de la proposta guanyadora, consistent en l´adequació de la Masia de Can Salomó, també hem inclòs la proposta que va quedar en segon lloc, centrada en 50.000 € en millores per a les escoles.

  En definitiva, hem aprovat un bon pressupost per a l´any vinent, fet que ha estat possible gràcies a la bona gestió dels darrers anys i que a la vegada ens permet continuar oferint millors prestacions sense haver d´apujar els impostos, que es mantenen al mateix nivell que fa 8 anys.

  Tanquem aquest 2016 amb el pressupost per al pròxim any aprovat, però també amb ganes de desitjar a tothom unes bones festes i un millor 2017!

^