Escut de Premià de Mar
Suggeriments rebuts per al PAM 2016-2019
27 GENER 2016
 • Alias: 
  Jordi
 • Suggeriment: 

  Urbanitzar correctament les voreres del Torrent Castells des de la Zona del Palmar a la Gran Via (costat Tennis i costat Salle), i fer els passos peatonals adaptats tal com han fet a altres carrers.

  També podrien treure les pedres que van posar a sobre la vorera quan van urbanitzar l'aparcament de la zona nord de la Salle i posar fitons.

  Controlar més la mobilitat dels vehicles a les hores d'entrada i sortida de l'escola ja que es produeixen moltes conductes incíviques que afecten a la mobilitat de la zona i la seguretat de les persones.

  A partir que quedi oberta la Gran Via en el tram de Torrent Castells - Torrent Malet, fer que el carrer d'Enric Borràs torni a tenir sentit únic de circulació (el doble sentit és perillós)col·locant senyal prohibit més de 30.

  Quan ja tingui sentit únic, ampliar la vorera costat muntanya del carrer Enric Borràs del Palmar ja que és molt estreta i és un carrer de pas habitual de molta gent que va cap al passeig de la platja durant tot l'any però sobretot a l'estiu i així fer-lo més segur i transitable.