ICV-EUIA-E | La nostra Coalició aposta pel Sí a l´expropiació en la consulta de Can Sanpere
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Iniciativa Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA-E) 2012-2015
03 NOVEMBRE 2014
  • Imagina´t què podríem fer amb tants metres quadrats al servei de totes i tots els ciutadans i ciutadanes de Premià: una escola bressol, una residència d´avis, un centre d´atenció primària, un parc central, un espai per a la gent jove, uns horts urbans... Les possibilitats són infinites.
    Can Sanpere ha de ser un lloc de tots i totes, un lloc vital. Per això des de la Coalició d´esquerres hem defensat, des del 2001, quan vam crear la plataforma Can Sanpere 100% públic,  juntament amb altres entitats i partits polítics, que aquest espai hauria de ser de i per la gent.  Amb aquesta idea, vam aconseguir  blindar la totalitat dels més de  9.000 m2 que ocupa la fàbrica.

    I és que Can Sanpere és l´última oportunitat que tenim per disposar d´un espai verd i d´equipaments al centre del poble. Un espai que satisfaria necessitats no cobertes de la nostra ciutadania. Un espai que cohesionaria la part alta i el nucli antic, que ens faria compartir la vida, sent un sol poble.

    Aquell espai podria apropar Premià al model de ciutat que des de la Coalició reivindiquem: ciutats cohesionades, equipades, ciutats verdes, on les persones visquin amb tranquil•litat, arrelades, amb serveis públics de qualitat que garanteixin un bon nivell de vida a tothom. Malgrat que Premià es troba molt lluny d´aquest model per la seva densitat, per la manca de zones verdes  i per tenir serveis públics insuficients, Can Sanpere podria significar un salt qualitatiu importantíssim en les nostres vides. És per això que et demanem que votis Sí a l´expropiació, en cas que fos l´última opció per aconseguir aquest objectiu.

^