Escut de Premià de Mar
Partit Popular de Catalunya (PPC) 2012-2015
11 JULIOL 2014
  • El Partit Popular compleix amb el seu programa electoral d'abaixar els impostos a tothom: famílies, treballadors i emprenedors.

    Rajoy ha hagut de demanar als espanyols molts esforços per sortir de la crisi però, ara, després de salvar Espanya del rescat, el Partit Popular ja pot fer les seves polítiques, les que retornen poder adquisitiu i oportunitats a les famílies, a les empreses i als treballadors.

    El govern d'Espanya demostra que és possible una política fiscal diferent a les contínues pujades d'impostos de CiU i ERC.

    El PPC vol que Catalunya també tingui una política de llibertat i creixement, amb una rebaixa en el tram autonòmic de l'IRPF que ens situï en la mitjana de les comunitats autònomes.

    Catalunya necessita polítics seriosos que entenguin els problemes de la gent. Artur Mas no està a l'altura de les circumstàncies, ni del que els catalans mereixem.

    Els catalans no podem seguir pagant el desastre del Tripartit i CiU que ha convertit Catalunya en una burocràcia cara i plena d'organismes innecessaris.

    En estos momentos que iniciamos una etapa de crecimiento económico y creación de empleo. Es el momento de bajar impuestos. La reforma fiscal que ha presentado el Gobierno beneficia especialmente a quienes ganan menos de 24.000 euros al año.

    La reforma fiscal beneficiará a todos los contribuyentes: habrá una rebaja media del 12,5%. Se adelanta a Julio la bajada de la retención para los Autónomos con menos rentas. Avanzamos hacia un sistema tributario más justo y equitativo donde se rebajan los impuestos con mucha mayor intensidad a las rentas medias y bajas y se protege a las familias con hijos y discapacitados a su cargo. Se incentivará el ahorro a largo plazo con una cuenta cuyos beneficios no tributarán, si se mantiene más de 5 años. Permitirá que todos los contribuyentes puedan contar con más dinero en sus bolsillos todos los meses a partir del próximo año.

    Estas y más medidas, son las que estábamos esperando. Ahora las cosas van mejor, y podemos cumplir con nuestro Programa Electoral, ya que antes no nos fue posible.

    Amb aquestes bones notícies, tant de temps esperades, només ens queda desitjar a tots els premianencs que gaudeixin d'una molt bona Festa Major!