Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 29 de maig de 2014
15 hores de l'esport escolar

Divendres 30 i dissabte 31 de maig, el Pavelló Municipal d'Esports acollirà una nova edició de les 15 hores d'esport escolar, on participaran els nenes i nenes que han fet les activitats extraescolars de futbol, voleibol, basquet i hoquei organitzades per la comissió de l´esport escolar. Enguany hi han participat les escoles La Lió, Assís, La Salle, El Pilar, Montserrat i l'Institut Premià de Mar. A la jornada també s´ha convidat a participar-hi a equips d'altres municipis.

Les activitats programades es repartiran entre divendres, de 19 hores a 24 hores, i dissabte, de 9 hores a 19 hores, moment en què es farà el lliurament de guardons.

Les  15 hores de l'esport escolar, organitzades conjuntament per la Comissió de l´esport escolar i les regidories d´Ensenyament i Esports, seran la cloenda de les diferents competicions que s´han portat a terme al llarg del curs escolar.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^