Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 25 de febrer de 2014
L'Ajuntament convida els premianencs a fer aportacions al PAM 2014-2015

El Programa d´Actuació Municipal previst fins a finals de mandat es concreta en un total de set línies d´actuació: l´activitat econòmica per lluitar contra l´atur;  la sostenibilitat social, mediambiental i financera; ciutat amable, neta i segura; ciutat educadora, culta i divertida; afegint valor a la ciutat; Govern obert; i administració intel·ligent i es desglossa el desplegament de cada una d´elles a través de les accions corresponents.

El document es pot consultar a través del web municipal i va acompanyat d´un formulari específic perquè tots els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin puguin participar  fent-hi comentaris o aportacions. Amb aquesta iniciativa, es pretén que el PAM 2014-2015 sigui un document dinàmic que gràcies als suggeriments dels premianencs  es pugui anar  millorant i adaptant a les necessitats de cada moment.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^