Escut de Premià de Mar
Partit Popular de Catalunya (PPC) 2012-2015
10 GENER 2014
 • Amb l´anunci de la pregunta, de  la qual ja tenim data, tant estirem la corda, que al final es trencarà, i ho pagarem tots els catalans i tots els que sense haver nascut a Catalunya se´n senten, i són  tan catalans com els que més. Cada cop l´ odi, que  a poc a poc  s´ha anat generant durant anys, no deixa pensar en les conseqüències , tothom a rreu del món ens avisa, il·lustres ciutadans catalans que no hi estan d´acord se´ls margina i els il•luminats segueixen anant a la seva.

  No hi ha diners… però més estructures  d´estat, més consellers per la seva causa, més ambaixades, més viatges a rreu del món, llistes negres, una incipient agència d´ espionatge, més subvencions identitàries als medis de ràdio i televisió autonòmiques, etc. La consulta és la tapadora, però... a quin preu?

  Milions d´euros, que són diners públics, dels nostres impostos… i que servirien per poder pagar el que ara no es paga: les farmàcies; les escoles bressol, que han deixat de rebre subvencions; el menjador de les escoles dels infants, que han deixat de rebre  subvencions; residències de gent gran, que han deixat de rebre subvencions ; les escoles de música i els museus, que també han deixat de rebre subvencions…una  llarga llista que ens fa avergonyir  dels nostres dirigents perquè , nosaltres, els ciutadans, no els importem  gens, només persegueixen la quimera de la independència.

  I a tot això, de fons, "España nos roba", dia rere dia, i la situació ha generat malestar d´una i altra banda.

  Arribat aquest punt, entenc que s´ha de retornar al diàleg, no hi ha més remei! Retocar, si cal, el que s´hagi de retocar amb justícia, per aconseguir  seguir vivint en pau i tranquil·litat, i amb la pròpia recuperació econòmica de tot el país segur que tornarà l´estabilitat emocional que ara ens estan robant.

  Amb aquesta esperança volem desitjar a tots els premianencs un feliç 2014.