Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 21 de juny de 2012
Nova campanya de civisme

L’objectiu és recordar a la ciutadania la importància del civisme per poder gaudir d’un municipi més net i agradable

L’Ajuntament ha iniciat una nova campanya de civisme per conscienciar la ciutadania que per gaudir d’un poble més net i agradable es fa imprescindible que ella mateixa tingui cura de no embrutar-lo de manera innecessària. Els eixos centrals de la campanya són la problemàtica dels excrements dels animals, les pintades i els grafits i la utilització correcta dels contenidors de la brossa i la deixalleria.

La campanya es fa amb la col·laboració dels Agents Cívics, contractats temporalment a través dels Plans d'Ocupació de la Generalitat, que s’encarreguen de recórrer els carrers i espais públics per recordar als vianants que la col·laboració ciutadana es fa imprescindible per mantenir un poble net, alhora que els informen sobre els seus drets i els seus deures. La iniciativa va acompanyada del repartiment de quatríptics i pòsters de la campanya Premianets, així com de cendrers per a la sorra, distribuïts a la platja.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^