Zones Blaves d'estiu: aquest any no caldrā fer distintiu nou
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Imprimir
Notes de Premsa
11 JUNY 2012

Els usuaris de les zones blaves  de Can Pou-Camp de Mar i del Palmar podran utilitzar els mateixos adhesius dels darrers tres anys (color marrķ)


Aquest estiu, els usuaris de les zones blaves de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar podran utilitzar el mateix distintiu del 2009, 2010 i 2011 que era de color marrķ. La zona blava en aquests sectors del municipi funcionen entre el 15 de juny i el 15 de setembre. El propōsit és assegurar la rotaciķ en l’estacionament durant aquest període de gran aflučncia de turismes a les zones de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar, garantint als veīns l’aparcament gratuīt. Aquest distintiu no té cap cost.


Cal recordar que la zona blava d’estiu a la zona del Palmar s’ha creat recentment i consta de  211 places. El funcionament serā el mateix que a la zona blava d’estiu de Can Pou-Camp de Mar: de  9h a 20h de dilluns a diumenges, festius inclosos, del 15 de juny al 15 de setembre. Aquest primer any, degut al procés de posada en marxa del servei, l’inici del funcionament de la zona blava del Palmar estā previst pel 14 de juliol.

Els veīns que no tinguin el distintiu podran fer-ne la solˇlicitud a l’Oficina  d´Atenciķ al Ciutadā a partir de l'11 de juny.


ŋQuines persones poden disposar d’aquest distintiu?
a) empadronat/da a Premiā de Mar titular de vehicle en alta al padrķ de l´IVTM.
b) empadronat/da a Premiā de Mar que disposi de vehicle facilitat per la seva empresa (acreditar  mitjanįant certificaciķ de l’empresa).
c) empadronat/da a Premiā de Mar, que hagi adquirit recentment el vehicle sempre que demostri que aquest estā domiciliat a Premiā de Mar.
d) titular de vehicle i d’immoble d’alta al padrķ de l´Impost sobre Bens Immobles ubicat a les zones blaves d’estiu
e) titular de vehicle que acrediti tenir lloc de treball a les zones blaves d’estiu


Més informaciķ a: l´Oficina d´Atenciķ al Ciutadā de l´Ajuntament, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h. També es pot demanar informaciķ a través del telčfon 93 741 74 00 o del correu electrōnic oac@premiademar.cat.

^