Zones Blaves d'estiu: aquest any no caldrÓ fer distintiu nou
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
11 JUNY 2012

Els usuaris de les zones blaves  de Can Pou-Camp de Mar i del Palmar podran utilitzar els mateixos adhesius dels darrers tres anys (color marrˇ)


Aquest estiu, els usuaris de les zones blaves de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar podran utilitzar el mateix distintiu del 2009, 2010 i 2011 que era de color marrˇ. La zona blava en aquests sectors del municipi funcionen entre el 15 de juny i el 15 de setembre. El prop˛sit Ús assegurar la rotaciˇ en l’estacionament durant aquest perÝode de gran afluŔncia de turismes a les zones de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar, garantint als ve´ns l’aparcament gratu´t. Aquest distintiu no tÚ cap cost.


Cal recordar que la zona blava d’estiu a la zona del Palmar s’ha creat recentment i consta de  211 places. El funcionament serÓ el mateix que a la zona blava d’estiu de Can Pou-Camp de Mar: de  9h a 20h de dilluns a diumenges, festius inclosos, del 15 de juny al 15 de setembre. Aquest primer any, degut al procÚs de posada en marxa del servei, l’inici del funcionament de la zona blava del Palmar estÓ previst pel 14 de juliol.

Els ve´ns que no tinguin el distintiu podran fer-ne la solĚlicitud a l’Oficina  d┤Atenciˇ al CiutadÓ a partir de l'11 de juny.


┐Quines persones poden disposar d’aquest distintiu?
a) empadronat/da a PremiÓ de Mar titular de vehicle en alta al padrˇ de l┤IVTM.
b) empadronat/da a PremiÓ de Mar que disposi de vehicle facilitat per la seva empresa (acreditar  mitjanšant certificaciˇ de l’empresa).
c) empadronat/da a PremiÓ de Mar, que hagi adquirit recentment el vehicle sempre que demostri que aquest estÓ domiciliat a PremiÓ de Mar.
d) titular de vehicle i d’immoble d’alta al padrˇ de l┤Impost sobre Bens Immobles ubicat a les zones blaves d’estiu
e) titular de vehicle que acrediti tenir lloc de treball a les zones blaves d’estiu


MÚs informaciˇ a: l┤Oficina d┤Atenciˇ al CiutadÓ de l┤Ajuntament, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h. TambÚ es pot demanar informaciˇ a travÚs del telŔfon 93 741 74 00 o del correu electr˛nic oac@premiademar.cat.

^