Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 5 de juny de 2012
Els municipis del Baix Maresme estudien el millor sistema per estabilitzar  les platges

Atès que les actuals regeneracions de les platges del Baix Maresme no resolen el problema de manera definitiva i tenen un elevat cost econòmic, s'ha constituït un grup de treball per analitzar i estudiar alternatives al recurrent transvasament de sorra a les platges. El grup està encapçalat per la Generalitat de Catalunya i hi participen els ajuntaments de Premià de Mar, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, el Masnou i Montgat,  a més de la universitat Politècnica de Catalunya  i la  Universitat de Cantàbria, que són les encarregades d´aportar les possibles solucions per millorar l´eficàcia de les mesures.  
Aquest grup de treball es reunirà periòdicament amb l´objectiu d´unir esforços i consensuar una alternativa que corregeixi aquest dèficit  de platges, alhora que analitzarà les prioritats i els costos de les diferents opcions plantejades.

Cliqueu aquí per llegir la nota de premsa difosa per la Generalitat de Catalunya. 

Grup Treball Platges

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^