Ajuntament de Premià de Mar

L'Agenda
 
Dissabte, 26 de maig de 2012  -  10 h matí
Jornada sobre Sensibilitat Química Múltiple(SQM)
Una malaltia invisible

Jornada sobre Sensibilitat Química Múltiple (SQM), una malaltia invisible, amb conferències i una taula rodona. Les persones amb SQM pateixen pèrdua progressiva de tolerància a agents químics tant diversos i comuns com productes de neteja, colònies, dissolvents, certs aliments, medicaments, locions d’afaitat, cosmètics, etc. Per això, un requisit indispensable per assistir a la jornada és no fer servir perfums, ni desodorants, ni cremes aquell dia ja que són productes que danyen la salut dels afectats per la malaltia.

La jornada s'organitza per donar a conèixer en què consisteix la malaltia, què la provoca, i quins efectes comporta en les persones que la pateixen. La primera de les conferències comença a les 10 del matí i anirà a càrrec de l'escriptor i periodista especialitzat en salut, Miguel Jara, que parlarà de l'SQM i les malalties mediambientals. Pilar Remiro, afectada per la malaltia, explicarà a les 11 h en quina situació viuen les persones que la pateixen i la necessitat de control mediambiental, i a les 11.45 h la doctora Pilar Muñoz-Calero donarà la visió mèdica de la malaltia. La jornada es clourà a les 12.30 h amb una taula rodona.
Lloc: Sala Roser Carrau C/ Montserrat 8 Vilassar de Mar
Ho organitza: Afectats de SQM amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilassar de Mar
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Conferència
Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^