Ajuntament de Premià de Mar

Estat de les obres i millores a Premià de Mar
Informació publicada el 15 de juliol de 2011
Comencen els treballs d'urbanització de la zona del Torrent Malet

A partir del proper dia 18 està previst l´inici de la primera fase de les obres d´urbanització del Torrent Malet. L´actuació s´estructura al voltant de la Gran Via i el Torrent Malet, que passaran a tenir una amplada de 16 i 20 metres respectivament. El carrer Metalogènia  tindrà una amplada de 12 metres i Narcís Monturiol, passarà a tenir una amplada de 17 metres. D´altra banda, es reorganitzaran les ordenacions de les parcel·les i els carrers per obtenir un traçat urbà més coherent.

La nova zona urbanitzada serà totalment adaptada (sense barreres arquitectòniques) i gaudirà de la senyalització, mobiliari urbà, i xarxes de serveis corresponents.

Els treballs aniran a càrrec de l´empresa Excavacions Osona SA i tindran un cost total de 2.206.002,44€ (IVA inclòs), que serà assumit a parts proporcionals entre tots els propietaris de la zona, entre els quals també hi ha l´Ajuntament. La durada estimada es preveu que serà de 7 mesos.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^