Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
15 MARç 2010

Inauguració Piscina portada
Ahir diumenge va tenir lloc la inauguració de la segona piscina, ubicada davant de l'actual. L'acte va aplegar un nombrós públic que al llarg de tot el matí va poder visitar les instal·lacions del nou equipament, i els més petits van poder gaudir de diverses activitats lúdiques com ara inflables, piscines de boles, jumping i tallers de maquillatge. L'acte va comptar amb la presència de la secretària general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna; del president de Pool Premià (UTE formada per Agrupació Mútua, Federació Catalana de Natació i Club Natació Premià), Àngel Meca; del regidor d'Esports, Jordi Penalva; de l'alcalde,  Miquel Buch, així com diversos regidors de tots els grups municipals.Durant la seva intervenció, la secretària general de l'Esport va destacar la importància de la suma d'esforços per part de les administracions, així com el paper socialitzador de centres esportius com aquest. Per la seva part, l'alcalde va destacar la importància que els premianencs puguin gaudir d'equipaments de qualitat. En aquest sentit, va recordar que, a més de la nova piscina, properament s'inaugurarà la nova biblioteca -al mes d'abril-, el nou pavelló al Voramar i el nou centre cultural de l'Amistat.

Les noves instal·lacions tenen una piscina de 25 x 12,50 metres; una de 14,2 x 4,8 metres amb zones de massatge; un solàrium; una zona d'aigües; un centre de salut i benestar; una sala de musculació i treball cardiovascular;  2 sales d'activitats dirigides; i bar amb zona interior i terrassa exterior. El recinte de piscines va equipat amb una coberta retràctil, de manera que a l'hivern les piscines queden cobertes i, a l'estiu, descobertes.

Descripció de les instal·lacions:

Planta baixa:

Piscina de 25 x 12,50 metres
Piscina de 25 x 12,50 metres, amb una profunditat de 1,20 metres en una punta i 1,40 al costat contrari. El disseny de la piscina respon a les necessitats d'organitzar activitats dirigides tocant de peus a terra (aiguagim, gent gran...), activitats de natació i estalvi energètic.

Piscina de 14,2 x 4,8 metres
Piscina de 14,2 x 4,8 metres, amb una profunditat d'1,20 metres. El vas està dividit en dues parts:
- Zona de massatge assegut: massatge de la part inferior del tronc mitjançant jets d'aigua i d'aire a pressió .
- Zona de massatge dempeus: massatge en zona superior del cos mitjançant canons d'aigua.

Coberta retràctil
El recinte de piscines va equipat amb una coberta retràctil, de manera que a l'hivern les piscines queden cobertes i, a l'estiu, descobertes. Aquesta coberta permet l'aprofitament màxim de la llum natural.


Solàrium
Zona exterior per a l´ús de solàrium. Aquesta zona es pot utilitzar tot l'any. Hi ha dues portes per a sortir a l'exterior.

Zona d'aigües
Zona d'aigües equipada amb:
- Bany de vapor amb efecte de cromoteràpia.
- Sauna seca.
-Dutxes específiques: galleda d'aigua freda i dutxa seqüencial (hidroteràpia per tot el cos amb aigua a diferents temperatures).

Centre de salut i benestar:
- Servei mèdic: El servei mèdic ofereix bàsicament el servei de reconeixements mèdics  esportius, amb l'objectiu d´ intentar evitar riscos potencials en la pràctica d'exercici físic i/o esportiu.

- Servei de fisioteràpia: orientat a tractar, recuperar i prevenir lesions derivades tant de l'activitat esportiva com de la vida laboral i familiar.

- Servei de dietètica: assessoraments per mantenir un pes i una alimentació saludables.

- Servei de massatges: gaudir  del relax i experimentar diferents sensacions de benestar.

Bar
Bar amb zona interior i terrassa exterior.

Zones de serveis de la instal•lació
Vestidors dutxes i serveis.
Àrea administrativa.
Vestidors adaptats.

Planta pis:

Sala de musculació i cardio
60 llocs de treball amb màquina de gama alta consistents en:
- Màquines per al treball cardiovascular: bicicletes (horitzontals i verticals), cintes, rems, steps i elíptiques.
- Màquines de musculació dirigida (plaques).
- Màquines de musculació de disc.
- Pes lliure (bans, barres, discs, manuelles,...)
- Equipament d'estiraments: bancs, espatlleres.


Sales d'activitats dirigides
2 sales per a l'organització d'activitats dirigides.
1 sala d'espinnig.
1 sala per activitats dirigides tranquil·les.


La quota d'abonat dóna dret als següents serveis: bany lliure a la  piscina de 25 x 12,5 metres; piscina de massatge per injectors d'aigua i aire (tipus hidromassatge); zona d'aigües: sauna, bany de vapor (amb tractament de cromoteràpia), dutxa seqüencial, dutxa galleda d'aigua freda; activitats aquàtiques dirigides; activitats de sala dirigides; espinning; i fitness; solàrium. Altres serveis:Centre de salut i benestar, bar-cafeteria.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8