Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
16 MAIG 2018

La mesura afecta a 122 unitats urbanes de PremiÓ de Mar

L'ORGT, l'Organisme de Gestiˇ TributÓria de la Diputaciˇ de Barcelona, estÓ procedint a enviar les liquidacions de l'IBI actualitzades als 122 propietaris d'unitats urbanes de PremiÓ de Mar que han presentat alteracions cadastrals a partir del procÚs de revisiˇ que ha dut a terme el Ministeri d'Hisenda mitjanšant la Direcciˇ General del Cadastre. L'organisme de la Diputaciˇ considera que nomÚs Ús possible fraccionar les liquidacions cadastrals quan es tracta del cobrament de l'ordenanša fiscal al padrˇ anual. Les 122 finques que han patit la regularitzaciˇ cadastral no formen part enguany d'aquest padrˇ i, per tant, no els hi Ús aplicable el fraccionament, havent de pagar l'impost en un ˙nic pagament, independentment del fet que tinguin aquest rebut domiciliat. L'any vinent, en canvi, ja no estaran afectats per aquest procediment i podran fraccionar el pagament en els terminis habituals.

La resta de finques de PremiÓ de Mar que no s'han vist afectades per aquest procediment de la Direcciˇ general del Cadastre podran pagar l'IBI de la forma habitual, tot seguint les indicacions del calendari fiscal de la Diputaciˇ.

Cal recordar d'altra banda que en cas de disconformitat amb la valoraciˇ cadastral, cal interposar recurs davant la GerŔncia Territorial del Cadastre en els terminis que corresponguin en funciˇ de la notificaciˇ d'aquesta valoraciˇ cadastral.

L'Ajuntament de PremiÓ de Mar vol recordar tambÚ que no tÚ cap possibilitat d'incidir en aquesta situaciˇ, i lamenta les molŔsties que la mesura hagi pogut ocasionar als afectats.