Ajuntament de Premià de Mar

Portada> Treball, Comerç i Consum> Comerç i Empreses> Formularis> Formulari d'Inscripció: (segona edició) Creació de perfils socials de negoci. Facebook, Instagram i YouTube
Formulari d'Inscripció: (segona edició) Creació de perfils socials de negoci. Facebook, Instagram i YouTube
 
Segona edició de la tercera sessió del curs “Eines TIC per a la promoció del negoci”

Curs totalment pràctic adreçat a emprenedors, professionals autònoms, freelances, propietaris d’establiments comercials, empresaris en general i demès persones interessades en crear i potenciar la presència digital del negoci.

Aquesta formació, impartida per WanaClick - Agència de Màrketing Digital, està totalment subvencionada per l’Ajuntament de Premià de Mar i no té cap cost pels participants.

Degut al gran èxit de la primera edició, es torna a programar el curs “Eines TIC per a la promoció del negoci”. El curs consta de 7 sessions formatives totalment independents, que es desenvoluparan en el mateix horari en dilluns alterns. Al finalitzar cada sessió es farà entrega als participants d’un manual pràctic amb els continguts explicats. Per poder participar es requereix un coneixement suficient de les eines informàtiques (ordinador i xarxes socials).

Aquesta inscripció és únicament per a aquesta sessió. Degut a les característiques de l’aula, la inscripció està restringida a les 15 primeres confirmacions rebudes.

Nom d’activitat: Creació de perfils socials de negoci: Facebook, Instagram i YouTube.
Durada: 2 h.
Data: dilluns 28 de maig
Horari: 15:00 a 17:00 hores
Lloc: Antiga fàbrica del gas
.
Objectius:
  • Donar eines pràctiques molt actuals als participants per fer que la presencia digital del negoci esdevingui una estratègia efectiva de promoció.

.
Inscripcions:
Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*

Les dades  seran incloses en un fitxer de l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR, per a la finalitat indicada, adoptant les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Autoritza a l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR a fer ús i cedir les dades a d´altres Administracions Públiques en els termes previstos per Llei. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l'Oficina de l'OAC de l'Ajuntament.

.

Calendari de properes sessions:
  • 11 jun. Com gestionar els perfils socials del meu negoci
  • 25 jun. Com crear una campanya per promocionar un producte/servei
  • 09 jul. Com crear una un anunci amb recursos propis (Google i Facebook)
  • 23 jul. Com monetitzar les accions a les xarxes socials
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^