Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
14 MAIG 2018

╔s la fase final del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola  

Els alumnes de 5Ŕ de PrimÓria de l'escola Sant Crist˛fol aniran dijous vinent, dia 17 de maig, al mercat ambulant de la Riera de PremiÓ per posar a la venda els productes que han elaborat aquest darrer trimestre en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola, CUEME 2017-18.

La venda al mercat Ús la darrera fase d'un projecte que tÚ per objectiu fomentar l'emprenedoria i les competŔncies bÓsiques en el cicle superior d'educaciˇ primÓria. Al llarg del curs, els alumnes han creat i gestionat una cooperativa amb el suport de la comunitat educativa, l'administraciˇ i altres agents socials. El procÚs ha incl˛s aspectes com la constituciˇ de la cooperativa, la tria d'una imatge corporativa, trobar el finanšament necessari i la producciˇ dels productes fins a arribar a la venda al mercat. El programa Cultura Emprenedora a l'Escola estÓ impulsat des de la Diputaciˇ de Barcelona i l'organitzen les regidories de Promociˇ Econ˛mica i Ensenyament de l'Ajuntament de PremiÓ de Mar.

En les pr˛ximes setmanes es clouran les activitats d'aquest projecte amb un acte institucional adrešat a docents i alumnes. ╔s previst que el programa Cultura Emprenedora a l'Escola continu´ l'any vinent, amb quatre cursos involucrats.

Cooperativa Escola Sant Crist˛fol