Notes de Premsa
Els usuaris de l´OAC disposen d´un nou sistema per valorar l´atenció rebuda
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
17 ABRIL 2018

En el marc del Pla de Qualitat de l’Atenció Ciutadana que s’està desplegant, aquests dies s’ha posat en marxa un sistema mitjançant el qual els usuaris de l’OAC poden valorar el seu grau de satisfacció sobre l’atenció rebuda en el procés de les seves gestions.

El sistema ofereix la possibilitat de marcar entre quatre graus de satisfacció (excel·lent, satisfet, millorable o insatisfet). En el mateix tiquet on l’usuari té el seu número d’ordre d’atenció, apareix un codi per introduir a la pantalla, de manera que sempre és possible saber quin és el tràmit que havia vingut a gestionar i per qui ha estat atès. En el cas que l’usuari hagi marcat les opcions “millorable” o “insatisfet” apareix una nova pantalla en la qual se li demana quin ha estat el problema que l’ha portat a marcar aquestes opcions amb quatre possibilitats: agilitat en l’atenció, claredat en la informació, coneixement de la matèria o bé tracte rebut. A partir d’aquesta informació recollida s’analitzarà el succeït i es buscarà la manera de resoldre-ho.

Cal recordar que un dels elements que s’inclouen en Pla de Qualitat de l’Atenció Ciutadana és el manual que especifica com ha de ser l’atenció a la ciutadania des de les diferents dependències municipals.                   

Ben aviat, els usuaris de l’OAC podran disposar d’una hora de Wi-Fi gratuïta mentre estiguin a les dependències municipals.

Marcador de satisfacció d'Atenció a l'Usuari de l'OAC

^