Es posa a exposició pública el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Premià de Mar (2016-2021)
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 ABRIL 2018

Fins a l'11 de juny, la ciutadania de Premià de Mar tindrà ocasió d'examinar el PMUS, Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Premià de Mar (2016-2021), i si ho creu convenient, formular-hi al·legacions, reclamacions o suggeriments.

Cal recordar que el PMUS s'ha fet a través de la Diputació de Barcelona, per encàrrec de l'Ajuntament, amb els objectius de millorar la qualitat de l'espai públic, racionalitzar el consum d'energia, reduir la contaminació atmosfèrica, millorar la seguretat viària i optimitzar els serveis i infraestructures del transport.

Els primers treballs per a elaborar el PMUS es van dur a terme el 2015 quan es va realitzar una diagnosi que va servir per a conèixer els hàbits de mobilitat als carrers de Premià de Mar tant pel que feia a vehicles privats, bicicletes i transport públic com als vianants o les opcions d'aparcament als diferents barris. Amb els resultats de la diagnosi sobre la taula, i després de realitzar-se un procés participatiu obert, es va concretar una proposta tècnica de millora de la mobilitat de la ciutat que es va posar a debat públic en un acte al Centre Cívic el març del 2017.

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, que inclou l'Estudi Ambiental Estratègic, es va aprovar inicialment per decret d'alcaldia el 19 de març passat i ara se sotmet a informació pública durant un període de 45 dies hàbils en la seu electrònica de l'Ajuntament i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic.

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

^