Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 3 d'abril de 2018
Caminada popular amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

El lema de la diada és “+ Actius cada dia!”

Divendres vinent, dia 6 d'abril, es commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física. Amb aquest motiu el Centre d'Atenció Primària i els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar organitzen una caminada popular amb l'objectiu de fomentar els beneficis que genera mantenir-se actiu.

L'activitat, que es fa sota el lema "+ Actius cada dia!", s'iniciarà a les 9:30 h en la porta d'urgències del CAP. Des d'aquell punt els participants caminaran fins a l'espai lúdic i de salut per a la gent gran que es troba a la plaça ubicada entre el carrer Maresme, la Riera de Premià i el Passatge Circumval·lació on realitzaran exercicis d'escalfament. Tot seguit es continuarà el recorregut pel Camí del Mig i la Riera de Premià de Dalt fins a arribar al Parc Felicià Xarrié d'aquesta localitat on a les 11:00 h es realitzarà un taller de ioga a l'aire lliure.

Podeu trobar més informació sobre les formes de mantenir-se actiu al web del Canal Salut de la Generalitat de Catalunya.

Cartell Dia Mundial de l'Activitat Física

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^