Ajuntament de Premià de Mar

Portada> Treball, Comerç i Consum> Comerç i Empreses> Formularis> Formulari d'Inscripció: 2es Jornades de Promoció Econòmica
Formulari d'Inscripció: 2es Jornades de Promoció Econòmica
 
Masterclass de creativitat amb Lluís Bassat

2es Jornades de Promoció Econòmica de Premià de Mar

Donant continuïtat a les Jornades anuals iniciades el maig de l’any passat on hi va participar, entre d’altres, el formador i conferenciant Victor Küppers, aquesta nova edició estarà enfocada en “LA CREATIVITAT”.

Aquest cop comptarem amb la destacada presència del comunicador Lluís Bassat que impartirà una Masterclass de creativitat.

Aquesta sessió està dirigida a estudiants, professionals, emprenedors, empresaris i en general a totes aquelles persones que vulguin desenvolupar la creativitat des del vessant professional com també del personal.

Nom d’activitat: 2es Jornades de Promoció Econòmica de Premià de Mar
Data: Dimarts 22 de maig de 2018
Horari: 19 a 21 hores
Lloc: Espai l’Amistat. Carrer de Sant Antoni, 60

.
Inscripcions:
Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*

Les dades  seran incloses en un fitxer de l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR, per a la finalitat indicada, adoptant les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Autoritza a l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR a fer ús i cedir les dades a d´altres Administracions Públiques en els termes previstos per Llei. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l'Oficina de l'OAC de l'Ajuntament.

2es Jornades de Promoció Econòmica: Masterclass de creativitat amb Lluís Bassat2es Jornades de Promoció Econòmica: Masterclass de creativitat amb Lluís Bassat

2es Jornades de Promoció Econòmica de Premià de Mar

AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^