L'Ajuntament s'afegeix enguany a la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
22 MARç 2018

Aquest any 2018 l'Ajuntament de Premià de Mar s'ha adherit a la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua que se celebra anualment el 22 de març davant la necessitat de cridar l'atenció sobre la importància de l'aigua dolça i la seva gestió sostenible. Precisament, la jornada arriba enguany sota l'eslògan "Aigua i sequera: estalvi i eficiència”.

L'adhesió de Premià de Mar al Dia Mundial de l'Aigua 2018 es concretarà en l'exposició "Qui embruta el mar?" cedida per l'Agència Catalana de l'Aigua i que es podrà visitar al Centre Cívic entre el 28 de març i el 9 d'abril. La mostra explica de manera molt visual quin tipus de residus i en quina quantitat arriben al mar, i de quina manera afecten la flora i la fauna marina.

Díptics i un taller

A banda d'aquesta mostra, el dia 5 d'abril a les 18:00 h es realitzarà en el Centre Cívic del carrer de l'Esperança el taller "L'aigua a la llar" de la Diputació de Barcelona a partir del qual els participants aprenen a identificar i entendre els conceptes que apareixen a la factura de l'aigua, relacionar cada concepte amb l'import de la factura, i obtenir informació sobre l'ús de l'aigua en l'àmbit domèstic tot guanyant en eficiència i estalvi. Paral·lelament, es repartiran díptics informatius en els diferents edificis municipals sobre la millor manera d'estalviar aigua

^