Santi Domínguez és l'autor del cartell de la diada de Sant Jordi 2018 de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
21 MARç 2018

Per segon any consecutiu, el cartell de la diada de Sant Jordi de Premià de Mar és obra d'un artista local. En aquesta ocasió l'autor del cartell és el pintor mataroní, resident a Premià de Mar, Santi Domínguez.

El cartell representa els trets més tradicionals de la Diada, amb protagonisme de les roses, representades com un esclat de sang, l'urpa del drac i un text al·legòric als llibres, que narra la llegenda de Sant Jordi de Montblanc.

El fet d'escollir pintors premianencs per fer el cartell de Sant Jordi respon a la intenció de la regidoria i del Consell Municipal de Cultura de donar visibilitat als artistes locals facilitant-los participar en campanyes de gran difusió al municipi, com és aquesta.

Santi Domínguez va néixer l'any 1967 a Mataró, on va viure fins als 32 anys i on va formar part del col·lectiu artístic Els dimarts del llimoner. Domínguez ha protagonitzat un número important d'exposicions a Premià de Mar i altres poblacions del Maresme, però també ha exposat a diferents indrets de Catalunya, com el Monestir de Santes Creus o l'Espai Rosa Rios de Girona, i més allunyats, com la Casa de la Província de Sevilla o a la localitat alemanya de Wiesbaden.

Cal recordar que l'autor del cartell de Sant Jordi del 2017 va ser Pol Peiró.

Cartell de Sant Jordi 2018

^