Dilluns comença l'enderroc de l'antiga seu del Club Nàutic de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
16 MARç 2018

Les màquines començaran dilluns l'enderroc de la que ha estat la seu del Club Nàutic de Premià de Mar des de l'any 1974. S'espera que els treballs tinguin una durada aproximada de 3 setmanes i afectaran la totalitat de l'edifici, excepte la torre circular que es conservarà i que passarà a ser d’ús de l'Ajuntament de Premià de Mar.

La desaparició d'aquesta edificació permetrà la realització de la totalitat del passeig marítim i la zona verda que contempla el projecte de la zona comercial que s'està construint al port de Premià de Mar, que s'espera que estigui enllestida al final de la primavera i estigui en ple rendiment el mes de juliol.    

Mentre la nova seu de l'entitat no queda enllestida –s'espera que sigui el mes de maig-, el Club Nàutic ha traslladat el seu material a un espai cedit per Marina Port Premià.

Es talla un carril a la carretera nacional II

Mentre es fa l'enderroc de l'antiga seu del Club Nàutic, les obres del giratori que ha facilitar l'accés de vehicles a la nova zona comercial del port avancen i ja comencen a afectar la carretera nacional II. Per aquest motiu, dimarts 20 de març es tallarà el carril de muntanya en sentit Barcelona de la carretera. El tall, que tindrà una durada aproximada de 2 mesos, afectarà només el tram de la carretera que coincideix amb les obres.

Seu antiga Club Nàutic

^