Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 14 de març de 2018
Premià de Mar acull una jornada tècnica sobre el Servei d’Intermediació en Deutes d’Habitatge

La Diputació de Barcelona ha celebrat aquest matí una sessió de treball amb els ajuntaments de Premià de Mar, Alella, El Masnou, Premià de Dalt, Teià i Tiana per informar del desenvolupament del Servei d’Intermediació en Deutes d’Habitatge. Es tracta d’un servei que ofereix informació, assessorament i intermediació a persones o famílies que, davant de dificultats sobrevingudes, es troben en risc de perdre el seu habitatge habitual per no poder pagar o bé el préstec hipotecari o bé la renda de lloguer.

L’objectiu de la sessió d’avui era compartir informació amb tècnics dels ajuntaments que, com el de Premià de Mar, són beneficiaris d’aquest recurs que ofereix gratuïtament la Diputació de Barcelona sobre quin el funcionament i evolució del servei a més de potenciar la seva utilització i millorar-ne la gestió.

La trobada ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica del Gas que és també la ubicació on es presta el servei als veïns dels municipis assistents a la jornada.

Jornada Servei d'Intermediació d'Habitatge

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^