Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 7 de març de 2018
Jornada formativa sobre aparadors comercials

Sota el títol de “L’aparador estratègic: com captar l’atenció del client a través de l’aparador” el proper dia 14 de març tindrà lloc a les Naus de l’Antiga Fàbrica del Gas una jornada formativa adreçada a emprenedors, propietaris d’establiments comercials, dependents de comerç i totes aquelles persones que estiguin vinculades a la venda al menor a Premià de Mar. 

El curs presenta cinc eixos. Així es tractarà sobre les especificitats de la venda a través de l'aparador, s’ensenyarà a interpretar la llum, el color, les formes, els volums i tots aquells aspectes relacionats amb el disseny, i es donaran a conèixer materials, tècniques i estratègies per a la construcció d'aparadors de diferents tipologies i productes. També s’explicaran noves formes de tractar el producte i els aparadors amb la finalitat d'agilitar els processos de treball i finalment s’aportaran idees per a guarnir  els aparadors depenent de la temporada, segons sigui primavera/estiu o tardor/hivern.

Aquesta sessió d’aparadorisme es farà el 14 de març de 15 a 17 hores i estarà impartit per professionals de l’escola superior d’aparadorisme ARTIDI. El curs està totalment subvencionat per l’Ajuntament de Premià de Mar i és gratuït.

Podeu fer les incripcions des d'aquest enllaç:  

Aparadors

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^