Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 6 de març de 2018
L'Ajuntament convoca un concurs de vídeos per promocionar Premià de Mar

El vídeo guanyador tindrà un premi de 1.500 €

El concurs porta per nom Estimo Premià i ha estat impulsat des del Consell de Cultura arran d’una proposta ciutadana per premiar el millor vídeo de promoció de la vila. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar l’interès pel municipi en general (comerç, cultura, veïns, paisatge, patrimoni....)  i alhora fomentar la creativitat dels participants. Hi poden participar totes les persones majors de 18 anys i els vídeos que es presentin han de ser dissenyats i produïts exclusivament per al concurs.  Han de tenir una durada màxima de 3 minuts, poden ser musicals, d’entrevistes, d’imatges... i es poden gravar en qualsevol dispositiu (tauleta, mòbil, càmera, etc.).

A principis del 2017 es va obrir un període durant el qual la ciutadania va poder fer propostes de projectes culturals. D’aquesta manera, l’Ajuntament posava a debat 15.000 € del pressupost de Cultura perquè la ciutadania decidís a què els volia destinar. Les propostes rebudes van ser valorades tècnicament i econòmicament i més tard es van debatre dins el Consell de Cultura, format per tècnics de l’Ajuntament , grups municipals, entitats o associacions culturals i persones a títol individual.

Es van recollir un total de 21 propostes, de les quals el Consell Municipal de Cultura en va escollir 4. Una d’elles és el concurs de vídeos Estimo Premià.

Les inscripcions al concurs es poden fer al web d'#EstimoPremià fins al 30 de març i el termini per lliurar els vídeos finalitza el 20 d’abril.

#estimopremia sencer#estimopremia sencer
Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^