Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada l'1 de febrer de 2018
La cooperativa de l'escola Sant Cristòfol ja té els seus prototips

Els alumnes de cinquè de l'Escola Sant Cristòfol segueixen treballant activament en el projecte de desenvolupament d'una cooperativa escolar. Ja han  desenvolupat els prototips i en aquests moments estan dissenyant un estudi de mercat per poder escollir, d'entre les 24 propostes que han fet els mateixos alumnes, quines són les  més adients per posar a la venda. El pas següent, un cop escollits els articles, serà el procés de producció.

Aquest projecte té per objectiu fomentar l'emprenedoria i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària. Els alumnes han de crear i gestionar una cooperativa amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials. El procés inclou diversos aspectes com ara la constitució de la cooperativa, la tria d'una imatge corporativa, el finançament, la producció i la posterior venda al mercat. La iniciativa s’emmarca dins del programa Cultura Emprenedora a l’Escola, està impulsat des de la Diputació de Barcelona i l’organitzenles regidories de Promoció Econòmica i Ensenyament.

Cooperativa escolar escola Sant Cristòfol

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^