Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 29 de gener de 2018
Acte de benvinguda a 22 persones contractades mitjançant subvenció

Un total de 22 persones que es trobaven en situació d'atur treballaran a l'Ajuntament amb contractes temporals subvencionats d'una durada entre 6 i 12  mesos. Algunes es van incorporar als seus llocs de treball a finals de desembre i altres ho han fet avui mateix. Les tasques que faran seran d'obres i jardineria, de consergeria, d'agents cívics i de serveis auxiliars o suport tècnic a diverses àrees de l'Ajuntament.

D´aquestes persones, 5  treballaran gràcies al programa Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, que permet que joves titulats puguin fer tasques relacionades amb els seus estudis. La resta formen part del programa Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya, adreçat preferentment a persones majors de 45 anys.

L'alcalde, Miquel Àngel Méndez, i el 2n Tinent d´Alcalde i regidor de Promoció Econòmica, David Gutiérrez, els han donat la benvinguda com a nous treballadors de l´Ajuntament.

Benvinguda treballadors temporals subvencionats

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^