Acte de benvinguda a 22 persones contractades mitjançant subvenció
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
29 GENER 2018

Un total de 22 persones que es trobaven en situació d'atur treballaran a l'Ajuntament amb contractes temporals subvencionats d'una durada entre 6 i 12  mesos. Algunes es van incorporar als seus llocs de treball a finals de desembre i altres ho han fet avui mateix. Les tasques que faran seran d'obres i jardineria, de consergeria, d'agents cívics i de serveis auxiliars o suport tècnic a diverses àrees de l'Ajuntament.

D´aquestes persones, 5  treballaran gràcies al programa de contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil a Catalunya en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) 2014-2020 de Catalunya i del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, que permet que joves titulats puguin fer tasques relacionades amb els seus estudis. La resta formen part del programa Treball i Formació del Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, del Servicio Público de Empleo Estatal i del Fons Social Europeu, adreçat preferentment a persones majors de 45 anys.

L'alcalde, Miquel Àngel Méndez, i el 2n Tinent d´Alcalde i regidor de Promoció Econòmica, David Gutiérrez, els han donat la benvinguda com a nous treballadors de l´Ajuntament.

Benvinguda treballadors temporals subvencionats

^