Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 16 de desembre de 2017
Miquel Àngel Méndez, nou alcalde de Premià de Mar

El ple municipal ha escollit avui Miquel Àngel Méndez com a nou alcalde de Premià de Mar. El ple s´ha celebrat després que Miquel Buch formalitzés la seva renúncia com a alcalde al ple del passat dimecres.

Miquel Àngel Méndez (CiU) és 1r Tinent d´Alcalde des del juny de 2007 i durant tot aquest temps ha estat el responsable, entre d´altres, dels serveis econòmics de l'Ajuntament.

Durant el seu primer discurs com a alcalde, Méndez ha destacat que vol ser “l'alcalde de tots” i que tot i que el projecte és de continuació i estarà determinat pel Pla d´Actuació Municipal que està en desenvolupament, vol aportar el seu “propi accent”, que centra en 6 apartats: la proximitat amb la ciutadania (en aquest sentit ha aprofitat per avançar que la propera setmana entrarà en funcionament un nou canal de comunicació directament amb ell a través de whastapp); millorar la percepció de la ciutadania sobre el poble, endreçant els espais públics i posant especial èmfasi en la neteja; la dinamització del comerç; l´educació i formació d´infants i joves; les millores a l´espai urbà, com ara millores de l'estat de les platges, implantació de la il·luminació del Passeig Marítim, un nou autobús urbà i la creació d'un circuit de senderisme i ciclisme; i potenciar l´oferta d´activitats adreçades a tots els col·lectius i edats.

Ple elecció nou alcalde

Ple elecció nou alcalde

Ple municipal elecció nou alcalde (1)

Ple municipal elecció nou alcalde (2)

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^