Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 28 de novembre de 2017
22 persones aturades començaran a treballar temporalment a l'Ajuntament a partir de finals de desembre

Entre el 29 de desembre i el 29 de gener, un total de 22 persones en situació d´atur s´incorporaran a l´Ajuntament per fer diverses tasques de suport amb contractes temporals subvencionats d´una durada d´entre 6 i 12 mesos. Les persones que s´incorporaran faran tasques d´obres i jardineria, consergeria, serveis auxiliars i d'agents cívics.

Els contractes s´emmarquen dins el Programa de Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya adreçat a perfils diversos com ara persones no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i preferentment més grans de 45 anys; persones beneficiàries de la renda mínima d´inserció; dones víctimes de violència de gènere; o dones en situació d´atur de molt llarga durada no perceptores  de prestació per desocupació o subsidi  ni de l´ajut del programa de Requalificació Professional, preferentment més grans de 55 anys. Les persones candidates seran derivades a l'Ajuntament directament des del SOC. 

La subvenció que ha rebut l´Ajuntament per poder contractar aquestes persones és de 291.900€. 

Servei Local d'Ocupació a l'Antiga Fàbrica del Gas

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^