Díptics informatius amb motiu del Dia Mundial de la Sida
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
27 NOVEMBRE 2017

Aquesta setmana es repartiran a través de diversos equipaments municipals uns díptics informatius sobre el VIH i altres malalties de transmissió sexual. Aquesta acció s'ha impulsat des de la regidoria de Salut Pública amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Sida, que se celebra l'1 de desembre amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania i implicar-la en la lluita contra el VIH. 

Persones de tot el món cada any uneixen esforços per fomentar la conscienciació en relació amb el VIH/Sida i mostrar solidaritat internacional. Aquest esdeveniment brinda a tots els coparticipants, tant públics com privats, una de les oportunitats més clares per donar a conèixer la situació i impulsar avenços pel que fa a la prevenció i el tractament de la infecció en els països amb més prevalença i també a la resta del món.

Davant la sospita d'infecció convé consultar el metge o metgessa per valorar confidencialment i amb el consentiment de la persona si és oportú practicar una anàlisi de sang per comprovar la presència d'anticossos contra el VIH. Aquesta anàlisi s'ha de fer al cap de tres mesos del possible contagi i sempre cal confirmar el resultat abans d'interpretar-lo. Si aquest resultat és negatiu, vol dir que la persona no té el VIH. Si és positiu, no vol dir que la persona estigui malalta de Sida, però indica que és seropositiva, i que pot ser transmissora del virus.

Els díptics informatius es podran trobar a l’OAC, al Centre Cívic, a l’Antiga Fàbrica del Gas, a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i al Pavelló Municipal d’Esports.

Manifest Dia Mundial Sida 2017

Manifest Dia Mundial Sida 2017

Fitxer: Manifest_Dia_Mundial_Sida.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,74 MB

Cartell Dia Mundial Sida

^