Els horts solidaris busquen col·laboradors
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 AGOST 2017

L'espai de conreu dels horts solidaris comunitaris s'ha ampliat i es necessiten persones que hi vulguin dedicar unes hores cada setmana  a canvi d'una part dels productes recollits. Les persones interessades rebran la formació adequada per aprendre a fer les tasques de l'hort i hi hauran de dedicar dues hores entre un i tres matins a la setmana (per tant, la dedicació ha de ser d'entre 2 i 6 hores cada setmana). La resta dels productes recollits es fa arribar al DISA (Centre de distribució solidària d'aliments de Premià).

Aquests horts formen part d'un projecte de l'Àrea d'Atenció Social i a les Persones i Càritas de la Parròquia de Sant Cristòfol basat en el conreu per a l'autoconsum i destinat a persones aturades de llarga durada. El fet que ara s'hagi ampliat l'espai fa possible fer extensiva la participació a la ciutadania en general.

Les persones interessades s'han d'adreçar, a partir del mes de setembre, a la Parròquia de Sant Cristòfol (Carrer Rectoria, 15), els dimecres, de 6 a 8 de la tarda.

Horts solidaris

^