Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 23 d'agost de 2017
Els horts solidaris busquen col·laboradors

L'espai de conreu dels horts solidaris comunitaris s´ha ampliat i es necessiten persones que hi vulguin dedicar unes hores cada setmana  a canvi d'una part dels productes recollits. Les persones interessades rebran la formació adequada per aprendre a fer les tasques de l'hort i hi hauran de dedicar dues hores entre un i tres matins a la setmana (per tant, la dedicació ha de ser d'entre 2 i 6 hores cada setmana). La resta dels productes recollits es fa arribar al DISA (Centre de distribució solidària d'aliments de Premià).

Aquests horts formen part d´un projecte de l'Àrea d´Atenció Social i a les Persones i Càritas de la Parròquia de Sant Cristòfol basat en el conreu per a l'autoconsum i destinat a persones aturades de llarga durada. El fet que ara s'hagi ampliat l´espai fa possible fer extensiva la participació a la ciutadania en general.

Les persones interessades s´han d´adreçar, a partir del mes de setembre, a la Parròquia de Sant Cristòfol (Carrer Rectoria, 15), els dimecres, de 6 a 8 de la tarda.

Horts solidaris

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^