Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
12 JUNY 2017

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament se suma a la 4a Setmana dels Horaris

Des d'avui i fins el 18 de juny se celebra la Setmana dels Horaris, que té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre la reforma horària. Des de la plataforma Iniciativa per la Reforma horària i des de diverses administracions s'han programat accions  pensades per donar a conèixer els avantatges econòmics, ambientals i socials que comporten un canvi d'hàbits horaris.

En el cas de l'Ajuntament de Premià de Mar, demà dimarts dia 13 i dijous dia 15, s'avançarà a les 8:30h l'horari de l’Oficina d'Atenció Ciutadana per facilitar l'atenció a les persones que marxen fora de la vila per estudiar o treballar. Durant aquests dos dies, l'horari serà de  8.30 a 19.30 hores.

Paral·lelament, des de l’àrea de Recursos humans de l'Ajuntament s'ha fet una enquesta entre els treballadors per conèixer la seva opinió sobre diferents aspectes relacionats amb l'organització del temps de treball i poder valorar la implementació de possibles millores. 

Cal recordar que la reforma horària és una iniciativa ciutadana que impulsa canvis horaris perquè puguem gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps.

La reforma horària proposa:

  • Compactar la jornada laboral per sortir abans de la feina.
  • Introduir horaris laborals més flexibles d'entrada i sortida.
  • Avançar les hores dels àpats, tant del dinar com del sopar.
  • Sincronitzar els horaris de les empreses, institucions i actors socials i culturals.

OAC