Premià de Mar se suma a la Setmana sense fum
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 MAIG 2017

Sota el lema “Menys fumar i més caminar”, el proper 25 de maig s'iniciarà la 18a edició de la Setmana sense fum. L'esdeveniment té com a objectiu principal sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut no iniciar-se en l'hàbit del tabac, abandonar el seu consum i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.

El tabaquisme és el primer problema de salut pública que es pot prevenir en els països desenvolupats. L'abordatge del tabaquisme inclou diverses estratègies per evitar la incorporació de nous fumadors, augmentar el nombre d'exfumadors i evitar l'exposició al fum ambiental del tabac, principalment entre els infants.

25 de maig, Activitats programades a Premià de Mar:
• Taula informativa de 12:00h a 14:00h, davant del Centre d'Atenció Primària, a on es donarà informació i es repartirà material per ajudar a deixar l'hàbit del tabac.

• Xerrada a les 18:30h a la Biblioteca Martí Roselló: Menys Fumar i Més Caminar , a càrrec dels professionals del Centre d'Atenció Primària, el Dr. Pere Beato i la infermera Dolors Montserrat, amb la participació dels grups de deshabituació del tabac que estan en funcionament.  
Aquestes activitats s'han organitzat des del CAP, amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient i Salut Pública.


Programa d'Atenció Primària sense fum

Canal Salut de la Generalitat de Catalunya

Setmana sense fum - Premià de Mar 2017

^