Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
19 MAIG 2017

S'ha iniciat una campanya informativa perquè les persones amb gossos els portin al nou espai de la plaça de Santa Rosa

Els treballs de millora i naturalització de les places dels Infants i de l'Esperanto ja han finalitzat. A les dues places s'hi han creat nous espais verds seguint els criteris de naturalització que s'estan aplicant a diversos indrets del municipi, amb l'objectiu d'anar construint un circuit format per zones verdes naturalitzades amb espècies autòctones i petits ecosistemes que van enllaçant les places i els carrers. D'aquesta manera el poble es va omplint de jardins naturals adaptats al canvi climàtic pensats per afavorir la biodiversitat.

Alhora, a la plaça de l'Esperanto s'hi ha col·locat 5 caixes niu de pardals i mallerengues i uns troncs a tocar de la Riera amb senyalització específica perquè els gossos hi puguin orinar i d'aquesta manera no s'embruti la resta de la plaça.

Campanya informativa sobre gossos
Paral·lelament, agents cívics passegen per les places de l'Esperanto, dels Infants i pels carrers propers per informar a les persones que passegen amb gos que des de fa uns dies disposen d'una nova zona d'esbarjo per a gossos de la plaça Santa Rosa. Alhora, aquestes persones també són informades que els gossos només poden anar sense lligar a dins els espais específics per a ells i que han de recollir-ne els excrements.

A banda de la zona d'esbarjo per a gossos de la plaça de Santa Rosa, n'hi ha dues més, una al parc del Palmar i una altra a la plaça de la República.

Plaça dels Infants
Plaça dels Infants

Plaça de l'Esperanto
Plaça de l'Esperanto

Plaça de l'Esperanto
Plaça de l'Esperanto