Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 16 de maig de 2017
Dijous, 2a jornada per facilitar la recerca de feina

El proper dijous, dia 18, tindrà lloc una nova sessió del cicle de jornades adreçades a persones que es trobin en procés de recerca de feina. Aquesta jornada es farà a al Biblioteca Martí Rosselló i serà la segona del total de 3 jornades que es van iniciar la setmana passada. La tercera es farà el dia 25. 

El programa previst és el següent:

  • 9h  Programes d’acreditació de competències  a càrrec de Conchi Blanco, responsable del programa de reconeixement acadèmic de l’experiència professional  a l’Institut de Premià de Mar.   Aquest programa està orientat a persones que tinguin un mínim de dos anys d’ experiència per poder convalidar-la per crèdits en una formació reglada i així poder obtenir la titulació corresponent.  
  • 10h  Fes xarxa i coneix els diferents models de CV que t'ajudaran a millorar la teva recerca de feina,  a càrrec de Laura Majadas, consultora de recursos humans de l’empresa Talentus
  • 11h  Prepara't l’entrevista.  A càrrec de Laia Villalbí, consultora d’ACO Imatge, empresa especialitzada en imatge personal amb experiència en programes d’inserció professional. Es tractaran qüestions com ara què convé fer i què no en una entrevista de feina i com preparar-se-la bé per optimitzar les possibilitats. 


Les places són limitades i cal fer reserva prèvia per correu electrònic a ocupacio@premiademar.cat o bé per telèfon trucant al 93.752.91.90.

Moment de la 1a jornada de recerca de feina amb Victor Küppers
 Moment de la 1a jornada de recerca de feina amb Victor Küppers
Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^