Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 15 de maig de 2017
Premià de Mar reclama la recuperació de la connexió per tren entre Mataró i l'aeroport de Barcelona

El Ple municipal del mes de març va aprovar amb el suport de tots els grups municipals (CIU, CP-PA,C’S, PSC, ERC, ICV-EUiA-E i PP)  una moció presentada per  C’s  sobre la necessitat  de recuperar el servei de la línia directa de tren entre Mataró i l'Aeroport de Barcelona.  

Els acords que recull la moció són els següents:

Instar al Govern de la Generalitat a traslladar a ADIF, a RENFE i al Govern d’Espanya la voluntat d’implantar un esquema de servei en el qual es contempli la possibilitat de recuperar la connexió directa entre el Maresme i l’aeroport de Barcelona- El Prat, tal i com es recollia al Pla de Rodalies de Barcelona 2008-2015, en el marc de la Comissió de Seguiment de l'Acord sobre el traspàs a la Generalitat de Catalunya de les funcions corresponents al servei de transport de viatgers per ferrocarril (RD 2034/2009).

Instar al govern espanyol a posar els mitjans tècnics a nivell d'estudis i posterior execució de les obres necessàries a nivell de les infraestructures per poder implantar aquest esquema de servei en el menor temps possible.

Instar el Govern de la Generalitat a traslladar a ADIF, RENFE i al Govern d'Espanya la necessitat de materialitzar les actuacions en matèria d'aparcaments dissuassius tal com es recollia al Pla de Rodalies de Barcelona 2008-2015

Difondre aquesta moció a través dels mitjans de comunicació a l’abast de l’Ajuntament de Premià de Mar.

Notificar l'acord d'aquest Ple a la direcció general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, a la Mesa del Parlament de Catalunya, a ADIF, a RENFE, al Govern d'Espanya, al Consell Comarcal del Maresme i als municipis del Maresme.

Estació RENFE

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^