Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 20 d'abril de 2017
El web municipal revalida per 4a vegada el Segell Infoparticipa de transparència

El web de l'Ajuntament de Premià de Mar ha obtingut per 4a vegada el Segell Infoparticipa, que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB i per 3r any consecutiu ho ha fet amb la màxima puntuació, ja que ha complert el 100% dels indicadors.

El segell Infoparticipa, del qual ja se n'han fet 4 edicions (2013, 2014, 2015 i 2016), és un projecte desenvolupat pel LPCCP que distingeix la transparència dels webs d'ajuntaments, consells comarcals, i enguany també de les diputacions. L’objectiu d’aquesta iniciativa és avaluar la informació que es publica als webs de les administracions públiques per promoure que millori la seva transparència i qualitat.

Per poder avaluar la transparència dels webs municipals, el LPCCP ha establert un total de 52 indicadors que s'utilitzen per examinar les pàgines web sobre 5 qüestions que es consideren bàsiques: qui són els representants polítics; com gestionen els recursos col·lectius; com gestionen els recursos econòmics; quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius; i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

L'Ajuntament de Premià de Mar ha estat un dels 77 ajuntaments (del total de 948 avaluats) que ha obtingut el Segell Inforparticipa i un dels 17 que han obtingut la puntuació màxima del 100%. L'acte de lliurament del segell es va fer ahir dimecres a la sala d'actes del rectorat de la UAB. L'acalde, Miquel Buch, i el 2n tinent d'Alcalde, David Gutiérrez, van recollir el guardó. 

Lliurament segell infoparticipa 2016

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^