Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 9 de març de 2017
El Nucli Antic de Premià de Mar, exemple de bona pràctica urbanística a una exposició

La Diputació de Barcelona ha impulsat l’exposició itinerant “Mobilitat urbana, reptes i solucions”, en la qual la reforma del Nucli Antic de Premià de Mar apareix com a exemple de bona pràctica. Concretament, la mostra fa referència a l’experiència del Nucli Antic amb els carrers de plataforma única i la col·locació de jardineres per ajudar a regular el trànsit de vehicles.

Alhora, al web de la xarxa MOBAL, que conté informació sobre mobilitat destinada als responsables municipals, també es fa referència al Nucli Antic de Premià de Mar.

El 1992 es va aprovar el Pla especial de protecció del patrimoni arquitectònic del Nucli Antic de Premià de Mar i uns anys més tard es va fer el projecte d’urbanització d’aquesta zona, que s’ha anat desenvolupant en diverses fases. Aquest projecte comporta l’actualització dels serveis i la creació de plataformes úniques als carrers, prioritzant sempre els vianants. Per a la regulació del trànsit de vehicle s’han anat col·locant jardineres, que fan que la circulació hagi de ser més lenta, a més de  convertir la zona en un espai arbrat.  

Actualment s’ha fet aproximadament un 90% del projecte tot i que se’n preveu l’ampliació atesa la demanda per part dels veïns.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^