Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 7 de març de 2017
Xerrada sobre les clàusules terra

Dilluns, 13 de març, es farà una xerrada informativa oberta a tothom per aclarir dubtes sobre les clàusules terra

Aquestes clàusules, establertes en alguns contractes de préstec hipotecari a interès variable, preveuen que, encara que el tipus d'interès baixi per sota d'un determinat llindar establert per l’entitat bancària, la persona consumidora seguirà abonant el corresponent a aquest límit sense beneficiar-se de la baixa del tipus d’interès de referència, habitualment l'euríbor.

El Tribunal Suprem va dictaminar la nul·litat d’aquestes clàusules per ser “poc transparents i poc comprensibles” i posteriorment el Tribunal de Justícia de la Unió Europea va establir que la banca ha de procedir a la devolució de les quantitats indegudament cobrades amb retroactivitat, és a dir, des de la signatura del contracte. 

La xerrada es farà al Centre Cívic a les 19.30 i anirà a càrrec d’un advocat de la Unió de Consumidors de Catalunya (UCC), gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Cartell clàusules terra

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^