Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 24 de gener de 2017
Les escoles commemoraran el Dia escolar de la No-violència i la pau amb un acte centrat en les persones refugiades

El proper dilluns dia 30, a partir de les 10h, prop de 2.000 alumnes de totes les escoles de Premià es trobaran a la Plaça de la Sardana per commemorar la celebració del Dia escolar de la no-violència i la pau, que se celebra arreu del món.

L’acte, organitzat per les escoles amb la col·laboració de l’Ajuntament, se centrarà en la defensa dels drets humans i la solidaritat envers les persones que pateixen situacions de guerra  i es veuen obligades a fugir dels seus països. Durant l’acte, els alumnes de les escoles llegiran un manifest relacionat amb la pau, els drets humans, l’asil i el refugi, confeccionaran un mosaic i faran una cantada col·lectiva.

L’objectiu d’aquesta jornada és fomentar la cohesió social entre els alumnes de Premià de Mar i crear un compromís envers els principis de llibertat, justícia, solidaritat i tolerància.

Acte del Dia Escolar de la No-violència i la Pau celebrat el 2013
 Acte del Dia Escolar de la No-violència i la Pau celebrat el 2013
Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^