www.premiademar.cat
Informaciˇ publicada el 18 de gener de 2017

Segons un estudi de l’empresa consultora AIS Group, dels 52 municipis catalans amb mÚs de 25.000 habitants, PremiÓ de Mar ocupa el 18Ŕ lloc a l’hora de quantificar el menor risc de pobresa (17Ŕ de la provÝncia de Barcelona). D'aquests 52 municipis, 34 presenten un major risc de pobresa que PremiÓ de Mar i 17 el presenten menor.

La taxa de poblaciˇ de PremiÓ de Mar en risc de pobresa Ús del 14,1%. Molins de Rei Ús el municipi que registra la taxa mÚs baixa (11,1%) i Sitges la taxa mÚs alta (18,9%).

Segons aquest mateix estudi, la taxa de poblaciˇ amb risc de pobresa de Catalunya se situa en el 13,9% i la mitjana de l’Estat Espanyol en el 22,1%.  

En el cas de PremiÓ de Mar els darrers anys s'han incrementat els recursos destinats a atendre a les persones amb dificultats. En aquest sentit, aquest 2017 s’ha augmentat en un 21% el pressupost destinat a Serveis Socials i al llarg de l’any es fan de manera continuada accions d’atenciˇ, assessorament i formaciˇ per a les persones en situaciˇ d’atur.

DependŔncies de Serveis Socials
 DependŔncies de Serveis Socials