Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 17 d'octubre de 2016
Avui comencen les votacions per al pressupost del 2017

Fins el dia 30 la ciutadania ja pot escollir, d’entre 78 propostes,  a quines actuacions vol que es destinin 200.000€

Totes les persones que estiguin empadronades a Premià de Mar i que ja hagin complert els 16 anys ja poden votar el pressupost participatiu. Cada persona en pot votar fins a un màxim de 5 propostes.

Les votacions es poden fer a vota.pdm.cat, o bé presencialment a la Biblioteca Municipal i al Centre Cívic. Les propostes més votades seran les guanyadores, sempre que entre totes no superin els 200.000 €, i passaran a formar part del pressupost municipal 2017.  Un cop aprovat el pressupost pel ple municipal, les propostes es podran executar.

Al mes de juny es va iniciar el procés participatiu perquè la ciutadania i les entitats poguessin decidir a quins projectes volien destinar 200.000€ del pressupost municipal de 2017. Durant tot el mes la ciutadania, qualsevol persona que visqués o treballés a Premià de Mar, va poder fer propostes sobre projectes, inversions o accions per millorar el poble. Un cop analitzades les propostes rebudes i descartades aquelles que no complien els criteris de viabilitat competencial, econòmica i tècnica, ara arriba el moment en què els premianencs poden votar i escollir a quins projectes donen suport.

Com votar del 17 al 30 d’octubre

- Si esteu empadronats a Premià de Mar i teniu més de 16 anys, podreu votar totes les propostes que més us agradin, fins a un màxim de 5.

On votar

- A internet, a vota.pdm.cat
- Al Centre Cívic
- A la Biblioteca Municipal

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^