Notes de Premsa
Ja s'han instal·lat els primers puntals a l'edifici on va tenir lloc l'explosió
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 SETEMBRE 2016

A partir de dilluns, Col·legi d'Advocats de Mataró oferirà d'un servei d'assessorament jurídic gratuït a les persones afectades

Durant el matí d'avui s'ha fet una reforç de l'apuntalament que el mateix diumenge es va fer amb caràcter d'urgència a la paret de càrrega del 2n 1a  de l'edifici de la Gran Via 196-198 i s'ha tapat una claraboia perquè hi ha previsió de pluges. Després de les primeres valoracions al lloc dels fets, les properes 48 hores l'empresa se centrarà en la planificació detallada de les actuacions que s'han de portar a terme. L'empresa encarregada de l'apuntalament és Control Demeter, una empresa catalana amb experiència internacional.

L'objectiu d'aquests treballs és garantir l'estabilitat de l'edifici perquè hi puguin entrar cossos de seguretat per fer les investigacions corresponents i posteriorment els tècnics, els  pèrits i companyies asseguradores.

Assessorament a través del Col·legi d'Advocats de Mataró
D'altra banda, aquest matí tècnics de l'Ajuntament s'han reunit amb representants de l’àrea d'emergències de la Diputació de Barcelona, els quals s'han compromès a donar el màxim suport social, psicològic i jurídic a l'Ajuntament.

A partir de dilluns, a través del Col·legi d'Advocats de Mataró s'oferirà un servei puntual i excepcional d'informació jurídica per  a les persones afectades que complementarà el que s'està donant des de l'Ajuntament.. Es tracta d'un servei d'assessorament jurídic gratuït en col•laboració amb la Diputació de Barcelona. Aquest assessorament, serà realitzat per lletrats especialitzats de l'Il.lustre Col•legi d'Advocats de Mataró i es portarà a terme al Centre Cívic del carrer de l'Esperança 19, en horari de dilluns a divendres de les 15h a les 18h.

Totes aquelles persones afectades per la deflagració que va tenir lloc el passat dia 18, seran ateses i informades sobre aspectes relatius als habitatges i altres temes de caire jurídic generats per aquesta situació d'emergència.

Durant el cap de setmana el Centre Cívic continuarà obert de 9 a 18h per poder atendre a les persones afectades.

Apuntalament Gran Via 196

Apuntalament Gran Via 196 (2)

^